Welcome to the CYBSECGROUP Forum
You have the opportunity to get acquainted with interesting projects in an interesting environment
Registration

PHP - Questions and answers

WEB-TM

Loading... 👽
CSG Member
Feb 18, 2019
7
3
#1
ეს თემა იმისათვის თუ რაიმე კითხვა გექნებათ, php კოდის წერისას უშვებთ სინტაქსურ შეცდომას ან არ იცით რომელიმე ვებ ფუნქცია - სცენარი როგორ დაწეროთ.

დასვით კითხვა და მიიღეთ პასუხი, რჩევა და რეკომენდაცია
 
Last edited:

Z3R0

Hacktivist 🌐
ადმინისტრატორი
Alien 👽
Aug 9, 2018
105
181
MUGLAGLA ·
#2
ვფიქრობ აქ ჩემს გარდა ერთ ადამიანს მაინც ეცოდინება php, ასე და ამგვარად ვარაუდს გამოვთქვავ რომ შესაძლებელია აქ ამ ფორუმში მივიღო მასუხი ჩემს კითხვაზე.

მაშ ასე, მაინტერესებს როგორ მივიღო video tumbnail image "Ffmpeg"_ს გარეშე?
შეგიძლია გამოიყენო, HTML5 Canvas + JS, ამ საიტს გადაავლე თვალი https://www.html5multimedia.com/code/ch9/video-canvas-screenshot.html

ან აი პირდაპირ მაგალითი, ვიდეოს რთავს და ნახევარი წამის მერე ფოტოს უღებს, ანუ გააჩნია რისთვის გინდა ეგ კოდი და საჭიროების მიხედვით გადაეწყობა, მე იმ მომენტისთვის გავაკეთე როცა ვთქვათ და ფილმების საიტზე ფილმს ტვირთავ და გინდა ფოტო დაგიგენერიროს. mp4 ფაილს რო ატვირთავდი ეს ეგრევე ფოტოს ჩასვავდა, ცოტა გადაწყობა უნდა ჯავასკრიპტს რომ შეინახოს ან რამე ეგეთი ვინაიდან და რადგანაც მე JS არვიცი ეს იყო ჩემი მაქსიმუმი :დდ წარმატებებს გისურვებ
კოდი :

<video id="video" src="http://www.w3schools.com/html/mov_bbb.mp4" type="video/mp4" controls autoplay></video><br/>

<canvas id="canvas"></canvas> <br/><br/>
<script>
function sleep (time) {
return new Promise((resolve) => setTimeout(resolve, time));
}
function capture(){
var canvas = document.getElementById('canvas');
var video = document.getElementById('video');
canvas.getContext('2d').drawImage(video, 0, 0, video.videoWidth, video.videoHeight);
}

sleep(500).then(() => {
capture();
console.log("Captured");
});
</script>
 
Last edited:
Likes: WEB-TM

WEB-TM

Loading... 👽
CSG Member
Feb 18, 2019
7
3
#3
გავაკეთე როგორც მაწყობდა, მაშასადამე ამ შემთხვევაში ლინკითაა ვიდეო მაგრამ შეიძლება ცოტა ხელისშევლება როდესაც ვიდეოს ატვირთავ, აურჩევ სასურველ კადრს და დააწვები Snap Photo_ს და upload_data.php სერვერზე upload საქაყალდეში შეინახავს ჩაქეშილ tumbnail_ს.

Z3R0 მადლობა მეგობარო, ცვლილებებს შევიტან და ახალ თემაში დავდებ

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Upload Canvas Data to PHP Server</title>
</head>



<html>
<body>

<video controls>
<source src="http://localhost/1.mp4" type="video/mp4"></source>
</video>
<canvas id="canvas" width="640" height="480"></canvas>
<button id="snap" onclick="snap()">Snap Photo</button>

<!-- start the script ... within that declare variables as follows... -->
<script>
var video=document.querySelector('video');
var canvas=document.querySelector('canvas');
var context=canvas.getContext('2d');
var w,h,ratio;

//add loadedmetadata which will helps to identify video attributes

video.addEventListener('loadedmetadata', function() {
ratio = video.videoWidth/video.videoHeight;
w = video.videoWidth-100;
h = parseInt(w/ratio,10);
canvas.width = w;
canvas.height = h;
},false);

function snap() {
context.fillRect(0,0,w,h);
context.drawImage(video,0,0,w,h);
}
</script>


<h1>Upload Canvas Data to PHP Server</h1>
<canvas width="80" height="80" id="canvas">canvas</canvas>
<script type="text/javascript">
window.onload = function() {
var canvas = document.getElementById("canvas");
var context = canvas.getContext("2d");
context.rect(0, 0, 80, 80);
context.fillStyle = 'yellow';
context.fill();
}
</script>

<div>
<input type="button" onclick="uploadEx()" value="Upload" />
</div>

<form method="post" accept-charset="utf-8" name="form1">
<input name="hidden_data" id='hidden_data' type="hidden"/>
</form>

<script>
function uploadEx() {
var canvas = document.getElementById("canvas");
var dataURL = canvas.toDataURL("image/png");
document.getElementById('hidden_data').value = dataURL;
var fd = new FormData(document.forms["form1"]);

var xhr = new XMLHttpRequest();
xhr.open('POST', 'upload_data.php', true);

xhr.upload.onprogress = function(e) {
if (e.lengthComputable) {
var percentComplete = (e.loaded / e.total) * 100;
console.log(percentComplete + '% uploaded');
alert('Succesfully uploaded');
}
};

xhr.onload = function() {

};
xhr.send(fd);
};
</script>
</body>
</html>




upload_data.php

<?php
$upload_dir = "upload/";
$img = $_POST['hidden_data'];
$img = str_replace('data:image/png;base64,', '', $img);
$img = str_replace(' ', '+', $img);
$data = base64_decode($img);
$file = $upload_dir . mktime() . ".png";
$success = file_put_contents($file, $data);
print $success ? $file : 'Unable to save the file.';
?>
 
Last edited:

WEB-TM

Loading... 👽
CSG Member
Feb 18, 2019
7
3
#4
Canvas image მონაცემთა ბაზაში როგორ შევაძვრინო?
 

Z3R0

Hacktivist 🌐
ადმინისტრატორი
Alien 👽
Aug 9, 2018
105
181
MUGLAGLA ·
#5
Canvas image მონაცემთა ბაზაში როგორ შევაძვრინო?
შენი კოდიდან გამომდინარე შეგიძლია upload_data.php ში ჩაწერო ქუერის კოდი, რითაც ან ლინკს ან ფოტოს base64 ვერსიას შეიტან ბაზაში ;) ხოდა ეგიქნება სულ
 
Likes: WEB-TM